Over ons

Wij zijn Proces Media

We zien het als onze taak om van specialisten in de procesindustrie nóg betere experts te maken, omdat wij geloven dat zij bouwen aan een gezonde en duurzame industrie en daarmee een groeiende sector.

Onze belangrijkste waarden:

  • Expertise
  • Betrouwbaar
  • Toonaangevend
  • Verbindend
  • Deskundig

Jouw communicatiepartner

Als expert in de procesindustrie houdt Proces Media professionals in de markt up-to-date over de laatste technologie, trends en ontwikkelingen met een kenniswebsite, gedrukte én digitale magazines, en nieuwsbrieven. Praktische informatie voor operators en directies om hun vak beter uit te kunnen oefenen.

Als betrouwbare partner van de procesindustrie faciliteert Proces Media leveranciers hun vakkennis te delen met operators en afdelingshoofden in de sector, zowel online als in offline. Communiceer direct met eindgebruikers en directies. Wij bieden toeleveranciers een eigen digitale omgeving op onze websites om producten, technologieën, diensten en expertise aan die industrie te presenteren.

Zo worden leveranciers en gebruikers aan elkaar gekoppeld en aangemoedigd kennis te delen en uit te wisselen. Contentmarketing in optima forma.

Onze merken

Bereik maandelijks duizenden specialisten in de procesindustrie

Bereik specialisten in de stort- en bulkindustrie, vloeistoffen- en gasverwerkende industrie en in de industriële onderhoudsindustrie.

Solids Processing
arrow Bekijk
Fluids Processing
arrow Bekijk
MB Maintenance
arrow Bekijk